The Magical Power

Of Water

 

Arno Coenen, Iris Roskam (bekend van de Markthal) en Hans van Bentem hebben getekend voor het winnende ontwerp "Amsterdam Oersoep".

Dit spectaculaire project wordt nog dit jaar gerealiseerd in de Passage aan het Damrak. Het is onderdeel van de grootschalige herontwikkeling van de C&A panden.

Voor het vervaardigen van ‘Amsterdam Oersoep’ wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met oud vakmanschap. Het plafond zal gemaakt worden van ruim 450 m2 glasmozaïek. De vloer wordt door een oud Italiaans familiebedrijf voorzien van Terrazzo en de wanden zullen voorzien worden van handgemaakte tegels met glas in lood objecten. Daarnaast zal de passage aangekleed worden met geweldige kroonluchters van fietsonderdelen en immens grote spiegels gedecoreerd met bladgoud.

 

DLVS is initiator van de smaenwerking tussen Bouwinvest, Topvastgoed en de Mothership en mede verantwoordelijk voor de communicatie rondom de herontwikkelingh in opdracht van Bouwinvest.

Bouwinvest

Nowadays

Recrafted for

Amsterdam

 

We’ve been working on concept and marketing for Nowadays, a very prestigious redevelopment project in Amsterdam through which the C&A buildings situated on Damrak and Nieuwendijk will become modern indoor shopping centres. This project forms part of a wider objective to economically transform the 1012 postcode-area, improving quality and introducing greater diversity to this part of the city. Nowadays will become the new city centre hotspot for high-quality retail and high-class trend-setters.

 

Client: Bouwinvest / Top Vastgoed

Architect: Robert Stern New York

Architect: Kees Rijnboutt Amsterdam

Concept & Production: DLVS | Creative Collective

 

HOME

 

NEWS

LOOKBOOK

SHOWREEL

REAL ESTATE

Bouwinvest

Ed van der Elsken

 

Precies op de plek waar fotograaf Ed van der Elsken de ‘nozems’ fotografeerde in 1960 op de Nieuwendijk realiseerde DLVS voor Bouwinvest een expositie van zijn foto’s op de bouwschutting van het project Nowadays op de Nieuwendijk ter hoogte van 196. De schutting is 40 meter lang en 4 meter hoog.

 

Ed van der Elsken (1925 – 1990), het ‘enfant terrible’ van de Nederlandse fotografie – was een getalenteerd fotograaf en filmer die gedurende ruim veertig jaar in foto’s, fotoboeken en films zijn ontmoetingen met mensen vorm gaf. Slenterend door wereldsteden als Parijs, Tokyo, Hong Kong en Amsterdam

 

DLVS werkte aan de positionering en het design van Nowadays, ontwerpte brochures, de website en een prachtige bouwschutting met een expositie van Ed van der Elsken.

 

HOME

CONTACT

WHY DLVS

 

POSTAL ADDRESS

VEERHAVEN 7

3016 CJ ROTTERDAM

VISITING ADDRESS

CALANDSTRAAT 3C

3016 CA ROTTERDAM

PHONE +31 (0)10 818 29 02

WELCOME@DLVS.NL

INFO@DLVS.NL

 

 

© All images and designs appearing on the DLVS web are copyrighted and protected under international copyright. Images may not be reproduced in any form without prior permission of DLVS.