ParqGreen Reeuwijk

The New Standard for Sustainable Luxury

 

DLVS is happy to inform you that we created the winning pitch for ParqGreen Reeuwijkse Plassen. This new recreational park is designed in a very sustainable way, and will bring back the historic landscape of Reeuwijk. 271 cottages will be developed with a focus on sustainable architecture. Landal Green Parks will manage the rental homes. DLVS  works in collaboration with specialists on strategy, concept & design.

 

Client: GREEN Real Estate

Architect: Kolpa Architecten

Strategy, Concept & Realization: DLVS

Design: DLVS with Marjolein Delhaas

 

HOME

 

 

Aan de Reeuwijkse Plassen verrijst met ParqGreen Reeuwijkse Plassen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en -villa’s. De waterwoningen en -villa’s zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Elke woning biedt bovendien de privacy om comfortabel te ontspannen en in luxe te genieten van vrije tijd. Ieder seizoen en elke dag van het jaar.

De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. De natuur is voelbaar. Letterlijk. Want ParqGreen Reeuwijkse Plassen is duurzaam ontwikkeld. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor verantwoord, echt, puur en eerlijk. Dat maakt ParqGreen Reeuwijkse Plassen de moeite waard. Want investeren in ParqGreen Reeuwijkse Plassen is investeren in de toekomst.

 

 

GREEN Real Estate B.V.

In 2005 staan ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold aan de wieg van GREEN Real Estate B.V. Met een duidelijke manier van werken richten zij zich op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed. Het kunnen vertrouwen op de kracht van een relatie en het delen van een mentaliteit zijn kenmerkend voor de manier waarop zij zaken willen doen. ParqGreen Reeuwijkse Plassen is een uniek project van GREEN Reeuwijkse Hout B.V. en een schoolvoorbeeld van het denken en doen van GREEN.

 

DLVS werkte vanaf het begin aan de strategie, de positionering, marketing. art direction,  film, fotografie, het design ism Marjolein Delhaas en advertising van Parq Green.

 

CONTACT

SHOWREEL

REAL ESTATE

NEWS

WHY DLVS

LOOKBOOK

POSTAL ADDRESS

VEERHAVEN 7

3016 CJ ROTTERDAM

VISITING ADDRESS

CALANDSTRAAT 3C

3016 CA ROTTERDAM

PHONE +31 (0)10 818 29 02

WELCOME@DLVS.NL

INFO@DLVS.NL

 

 

© All images and designs appearing on the DLVS web are copyrighted and protected under international copyright. Images may not be reproduced in any form without prior permission of DLVS.